Følg

Hvordan kan jeg tilpasse kundesenteret?

Du kan raskt endre hvordan kundesenter ser ut og fungerer ved hjelp av det-du-ser-er-det-du-får-verktøy som farge- og skrifttypevelgere. Du kan også endre hvordan innholdet er organisert med et par museklikk, ved å bruke temaer. Hvis du føler deg trygg på å jobbe med sidekoden, kan du gjerne grave i nettstedets HTML-, CSS- og javascript-kode.

Du får hjelp til å komme i gang her: Tilpasning av kundesenter.

Kommentarer

Levert av Zendesk